• Carlo
    De goede Leverancier, en altijd het geven van professionele suggesties, goederen zijn goede kwaliteit, zullen wij lange coopertion in de toekomst hebben.
  • SYED REHMAN
    Gouden leverancier, sparen me heel wat tijd om het kopen te doen! En altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in zaken! Dank! Alles in de beste orde, de goederen van goede kwaliteit, snel het verschepen en de zeer goede dienst die ik heb geadviseerd. Verdient 5 sterren! Uw Producten kijkt fijn en hoog - kwaliteit ook en zullen uw bedrijf contacteren om meer te kopen
  • Mutakilwa Wilson Afrika
    De oude klanten, dingen zijn nog gebruikelijk, zijn de agentschapproducten authentieke, opmerkelijke de kostenprestaties van 100%. Snel het verschepen en zeer goede servic adviseer ik 5 sterren verdient!
Contactpersoon : FION LIU
Telefoonnummer : +86 13924029131
WhatsApp : +8613924029131

Materiële Hydraulische de Staafverbindingen Idi 70×83×10mm van Pu Grootte voor Hoge drukpomp

Plaats van herkomst Japan
Merknaam NOK
Modelnummer IDI 70*83*10 IDI 75*88*10 IDI 80*93*10
Min. bestelaantal 10
Verpakking Details 20pcs/
Levertijd 5-8workdays
Betalingscondities T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 1550pcs
Productdetails
Materiaal PU kleur geel
vlek Ja merk NOK
Weerstand tegen temperatuur 90 Betalingstermijnen Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union, Geld Grame
Hoog licht

de verbindingen van de verpakkingsstaaf

,

zuigerstangverbinding

Laat een bericht achter
Productomschrijving
PU Materiaal Hydraulische Stangafdichtingen idi 70 * 83 * 10 idi 75 * 88 * 10 * idi 80 * 93 * 10
De Guangzhou-lijn met oliezegels werd in 1998 opgericht

Guangzhou-olie-zeehonden lijn werd opgericht in 1998, die zich bezighoudt met de wereldberoemde merk van hoge kwaliteit geïmporteerde zegel en zeehondenproducten, productverkoop, merkagent, technische ondersteuning en after-sales service in een professioneel bedrijf. Bedrijf gericht op bouwmachines industrie in meer dan een decennium, hebben we een sterke product-database, op hetzelfde moment met alle delen van het land heeft de goede relaties van samenwerking vastgesteld, het delen van middelen en aanvullende voordelen te realiseren, en streven naar bereiken klant en onze win-win situatie. Het bedrijf heeft een goede marktpositie en een sterk klantenbestand opgebouwd met de erkenning en complete ontwikkeling van veel klanten met een betaalbare prijs, complete producten, snelle levering, hoogwaardige producten en diensten. Wij zijn in overeenstemming met het principe van "de beste van het bedrijf, de eerste", om de klanten te dienen, en het vertrouwen winnen van de reputatie van de industrie en de tevredenheid van de klanten.

 

Productvoordeel

Good Wright Hallite zegel in de accessoires markt, met het oog op de blanke van hittebestendig polyurethaan afdichting producten, ontwikkelde een hittebestendig polyurethaan producten, is op dit moment een groot aantal toepassingen in het algemeen polyurethaan industrie kan niet worden opgelost. Gewone polyurethaanproducten hebben over het algemeen een maximale temperatuur van 100 graden Celsius. Goede Wright van het hittebestendig materiaal, de hoogste temperatuur kan 120 graden Celsius bereiken, effectief een groot aantal klanten opgelost in de bovengenoemde 100 graden Celsius, korte levensduur van de gewone pu leiden tot een product leven kan niet voldoen aan de eisen van de klant. Dit product is vooral geschikt voor elektrische hogedrukpompproducten, omdat het kan voldoen aan de strenge eisen van hoge temperatuur, hoge druk en slijtvastheid.

Deze hittebestendige polyurethaan T605 85 * 100 * 9 is een speciale afdichting voor as (zuigerstang). Geef bij het bestellen van dit product materialen voor hoge temperaturen op. Specifieke productgrootte en producttoepassing, kunnen contact opnemen met onze technische afdeling, ons bedrijf biedt de meest gedetailleerde service voor u.

Verwerking en maatwerk Nee oliekeerringen gebruik olie cilinder afdichting materiaal polyurethaan
Merk HALLITE model- verschillende specificaties modellen geïmporteerd merk
Bijpassende model passend model model- graafmachine matching

Bedrijfsintroductie

Het bedrijf in overeenstemming met het beginsel van "integriteit eerste, de goede trouw", die zich bezighouden met het wereldberoemde merk van hoge kwaliteit zegel en zeehondenproducten, productverkoop, merkagent, technische ondersteuning en after-sales service in een professioneel bedrijf.

Bedrijf gericht op bouwmachines industrie in meer dan een decennium, hebben we een sterke product-database, op hetzelfde moment met tegenhangers over de hele wereld, heeft de goede samenwerkingsbetrekkingen, realiseert het delen van middelen en aanvullende voordelen, en streven naar klant te bereiken en onze win-win-situatie. Het bedrijf heeft een goede marktpositie en een sterk klantenbestand opgebouwd met de erkenning en complete ontwikkeling van veel klanten met een betaalbare prijs, complete producten, snelle levering, hoogwaardige producten en diensten. Wij zijn in overeenstemming met het principe van "de beste van het bedrijf, de eerste", om de klanten te dienen, en het vertrouwen winnen van de reputatie van de industrie en de tevredenheid van de klanten.

Merknaam agent oliekeerring: NOK. CFW. Lyo. chr. PHLE.

De zegels zijn: NOK. DZ. NFK.

Aangezien de kosten van de reserveonderdelen verband houden met de hoeveelheid, het volume, de verpakkingsvereisten en de waarde van de accessoires, is het leveringsprobleem gebaseerd op het principe van klantonderhandeling. Met betrekking tot de vrachteenheid zal het bedrijf de afleveringseenheden regelen, zoals het gemak van het ontvangen van de goederen en de economische voordelen van de vracht, enz., Of het bedrijf zal de gebruikelijke vrachteenheden leveren. Met betrekking tot de betalingsmethode ondersteunt de expediteur de betaling. Niet betalen, de vracht bevestigen, en de gebruiker!